Jordie van Rijn heeft meer dan 13 jaar hands-on ervaring als e-mail marketing en loyalty marketing consultant. Naast consultancy, schrijft, spreekt en geeft hij trainingen op het gebied van e-mail marketing.

Klanten
Hij werkt voor grote als kleine bedrijven, een aantal aansprekende namen zijn AEGON, Unilever, KLM, Roche en vele anderen. Als onafhankelijk e-mail marketeer kan Jordie je helpen om resultaat met e-mail marketing te behalen.

Chris Donald, VP Sales & Marketing, Inbox Group:
“Jordie is one of the smartest email marketing guys I know. Always in the middle of industry conversations with opinions and advice that are always on target. He would be a great choice for any company needing professional email marketing help.”

Patrick Peren, Communicatie Manager, AEGON Bank:
“Jordie is een enthousiast persoon die met veel energie zijn werk doet. Zijn scherpe inzichten en adviezen zorgen ervoor dat onze e-mailingen naar een hoger niveau worden getild. Het is erg fijn samenwerken met Jordie.”

Bekijk meer aanbevelingen on Linkedin

Neem contact op met Jordie
[email protected]
@jvanrijn
in/jvrijn
Bel me: +31 (0)618818310
Of gebruik het contact formulier

Een consultant nodig om uw E-mail marketing te verbeteren?
Jordie werkt met klanten op basis van project, uren of interim. Bel hem om uw project te bespreken en ontvang een voorstel.

Een expert nodig om te spreken over E-mail Marketing?
Jordie geeft presentaties, workshops en training sessies. Neem contact op om onderwerpen te bespreken en ontvang een voorstel.

Een expert nodig om te schrijven over E-mail Marketing?
Jordie schrijft artikelen, whitepapers en blogs over digitale marketing. Neem contact op om onderwerpen te bespreken.

Een consultant nodig om de juiste email leverancier te selecteren?
Jordie heeft diepe kennis over email leveranciers selectie, processen en alle typen e-mail en ESP tools en u kan onafhankelijk advies geven. Neem contact op en ontvang een voorstel.