E-mail is een effectief direct marketingkanaal waarmee je snel resultaat kunt behalen. Iedereen kan mailen, maar hoe val je op in de overvolle inbox van je klant?

In het boek E-mailmarketing in 60 minuten laat Jordie van Rijn zien hoe je een sterk e-mailmarketingplan ontwikkelt en hoe je e-mailmarketing succesvolle email marketing inzet!

Over het boek: E-mailmarketing in 60 minuten

Stel een sterk e-mailmarketing plan op. Schrijf opvallend betere e-mails. Leer hoe je meer van je doelgroep bereikt met het verzamelen van een First class opt-in adressen. En verhoog effectiviteit met slimme e-mail tactieken als segmentatie, testen en event driven e-mail.

Koop emailmarketing in 60 minuten op managementboek.nl >

Gratis e-book “Succesvolle e-mailmarketing: Cases en best practices”

Onderdeel van het boek is een downloadable gratis e-book “Succesvolle e-mailmarketing: Cases en best practices”. Hierin staan meerdere Nederlandse e-mail marketing cases en voorbeelden over het verzamelen van e-mail adressen, testen en optimalisatie, het verbeteren van je e-mail programma en het creëren van creatieve en converterende campagnes. Met voorbeelden en e-mail marketing cases van onder andere de volgende Nederlandse merken:
* Vodafone
* Jumbo supermarketen
* Gamma Nederland
* Exact software
* La Place

Download het gratis E-mailmarketing e-book

Heb je het boek al? Geef hieronder het wachtwoord in voor de download van het e-book.
Dit is het eerste woord van de titel van hoofdstuk 6. (in kleine letters)[wpdm_file id=3]