Wilt u e-mail marketing software vergelijken? Dan is het goed om te weten dat het kiezen van een e-mail marketing software pakket of leverancier niet per sé erg lastig hoeft te zijn.

Red Pill email en eMailMonday brengen u de nieuwste van de Email Vendor Functions and Features Guide. Hierin worden de belangrijkste Amerikaanse en Europesche e-mail marketing leveranciers vergeleken, in totaal meer dan 50 verschillende pakketten.

Inhoud van de e-mail marketing software gids

Deze e-mail marketing software gids biedt een vergelijking van e-mail software, van de kleine leveranciers tot enterprise e-mail marketing systemen en alles daartussen. Deze versie gaat verder dan vorig jaar met de antwoorden op meer dan 200 essentiële vragen. De gids wordt geleverd met een template die helpt bij het vinden van de e-mail leveranciers die het best aan hun behoeften voldoen, op basis van hun eigen unieke criteria.

Functies van een email marketing systeem

De gids bevat o.a. vergelijkingstabellen en grafieken, verdeeld over 9 verschillende categorieën. Deze kijken naar de functies, features en technische gebieden van belang zijn voor eindgebruikers. Er zit meer dan 600 uur in het samenstellen van de gids, geschreven vanuit het perspectief van ervaren hands-on e-mail marketeers.

De gids kijkt niet naar het aantal of het type klanten van de deelnemende leveranciers, ook houdt het geen rekening met de jaarlijkse omzet of bedrijfsvisie. Terwijl die dingen interessant zijn en een rol kunnen spelen in de uiteindelijke keuze van de gebruiker, zeggen ze niets over wat een leverancier uiteindelijk kan.

De e-mail marketing software gids

Of u nu op zoek bent naar uw eerste e-mail marketing leverancier, een nieuwsbrief tool zoekt, of benieuwd bent wat nu echt de verschillen zijn tussen de verschillende pakketten. Deze gids is een perfect startpunt.

Ik stel mij zo voor dat u het volledige 173-pagina tellende rapport direct wil bestellen. Dat kan.

Bestel uw exemplaar vandaag en u krijgt hem digitaal toegestuurd. Bij iedere gids is een gesprek van 30 minuten met de auteur inbegrepen.
Bekijk en Bestel de gids hier

De versie met de grote tools, voor enterprise e-mail marketing is 406 euro.
De versie met kleinere, eenvoudige email tools kost 102 euro.